top of page

febr. 05., P

|

Online

Online Nagykoncert • Tibeti Torokénekes Meditatív Koncert

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Online Nagykoncert • Tibeti Torokénekes Meditatív Koncert

Idő és helyszín

2021. febr. 05. 20:00 – 22:00 CET

Online

Az eseményről

Online Nagykoncert 2021. február 5-én 20 órakor! 108 perces, évindító tibeti torokénekes, gong, hangtál és mantrameditációs koncert Ölvedi Gáborral (Karma Pema Dorje).

Az online koncert kétféle jegytípussal érhető el: Jegy: 2.800 Ft Támogatói jegy: 5.000 Ft

Jegyvásárlás: Bankkártyás fizetés: https://tixa.hu/karmapemadorje_20210205_online Banki utalás / PayPal: Itt az oldalon lentebb. 

Figyelem! A banki utalós jegyvásárlói lehetőség csak pénteken 17:00 óráig lesz nyitva, utána már csak a kártyás vásárlás fog működni!

Várunk Benneteket szeretettel!

A jegyvásárlást követően emailben küldjük meg a weboldal linkjét, ahol a koncert elérhető lesz. Belső világunk fátylainak fellebbentése, testünk vizeinek átrezgetése a tibeti buddhizmus hangvibrációival, mantráival... Az estre látogató egy hangokból, vibrációkból épült belső szentélyben lépdelhet, mely során a legősibb szakrális énektechnikák, a zene, a hangrezgések vezetik helyszínről helyszínre... Tudatunk hegyeinek öleléséből belépünk belső kolostorunk kapuján, melynek meditációs termeiben megélhetjük létezésünk mélyebb rétegeit és értelmét; tudatunk tükrét megtisztítva kívánságokat fogalmazhatunk meg és felajánlásokat tehetünk egy emelkedettebb, tudatosabb világért! Elidőzhetünk lelkünk tájait magasabb perspektívából szemlélve... Miközben a hangvibrációkat sejtjeink legmélyére engedjük, lélekben egyre magasabbra emelkedve kőfalaink leomlanak, hogy a nyílt lelki és fizikai tér határtalanná teljesedése elvághassa a dualizmus hétköznapi tudatállapotának köteleit, és segíthessen minket felszabadulni bennünket az alól, hogy a dolgokat egymástól elválasztva tapasztaljuk. Az est zárásaként a meditáció és a koncert hasznos eredményeit felajánljuk minden érző lény javára.

Belépő

Ár

Mennyiség

Összesen

 • Online jegy

  2 800,00 Ft

  2 800,00 Ft

  0

  0,00 Ft

 • Támogatói online jegy

  5 000,00 Ft

  5 000,00 Ft

  0

  0,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

bottom of page