top of page
116841394_3228492180566638_3966296803636
Szakrális dob, szakrális ének, Transzmeditációs
elvonulás
szimbolum_Dorje_webre.png
2024. május 17 - 19.
Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház

Régóta szeretném megragadni, összegezni és az esszenciáját közösségivé tenni annak a csodának, amit a zenével, dobokkal, szakrális dobmantrákkal, szakrális énektechnikákkal és az ezekkel kapcsolatos lelki extázissal és elmélyüléssel kapcsolatban megéltem az utóbbi 30 évben.

Erről, és ezek közösségi élménnyé formálásáról, lelki tapasztalásáról szól ez a 3 nap, valamint arról, hogyan válhat ez szeretetté, hogyan tehet együttérzőbbé, hogyan képes emelni a világunkon.

Az elvonulás tervezett programjai:

- Ütőhangszeres workshopok

- Ének-meditációk

- Ritmikus és vokális hologram alkotás

- Tibeti torokénekes mantra meditációk

- Transzdobolás

- Erdei meditáció (jó idő esetén)

- Lassú transz - Szúfi ritmusok

- Különböző kultúrák népzenéinek transzritmusai

Semmilyen zenei előképzettség nem szükséges ahhoz, hogy a táborban velünk lehess! A tábor elsősorban nem zenészeknek szól, de szeretettel várom a muzsikus kollégákat is!

 

Részvétel egyetlen feltétele egy saját keret-dob, amelyen különböző kéztechnikákkal, illetve 1 dobverővel is lehet játszani. Ez lehet “sámándob”, vagy keresztfa nélküli, egyszerű keretre feszített bőrrel rendelkező, saját dob is.

Ha még nincs, szívesen segítünk abban, hogy be tudd szerezni a táborig.

Ha van a keretdobon kívül ütőhangszered, amin szívesen játszol, hozd bátran.

szimbolum_Dorje_webre.png

Helyszín:

Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház (7304 Mánfa, Fábián Béla u. 87.)

 

Időtartam

Érkezés és szobák elfoglalása pénteken 14 órától. Az első program pénteken 15 órakor kezdődik, és vasárnap 15 óráig tart.

 

Étkezés:

A táborban vegetáriánus étkezést biztosítunk (reggeli, ebéd, vacsora). Ha van speciális étkezési igényed, kérjük, jelentkezéskor jelezd! 

Szállás:

Elhelyezés 2 - 4 ágyas, apartman jellegű szobákban. A szobákhoz saját fürdő, mosdó tartozik.

 

Utazás:

Az utazás egyénileg történik, telekocsik szervezésében segítünk. 

Részvételi díj: 72.000 Ft

A jelentkezéskor 30.000 Ft foglaló elutalását kérjük, a fennmaradó összeget a jelentkezéstől számított 1 hónapon belül kérjük utalni. Részletfizetésre van lehetőség, nyugodtan jelezd, ha kérnél. 

Lemondás esetén foglalót visszafizetni nem áll módunkban. Lemondás esetén átruházásra van lehetőség, illetve az összeg egy alkalommal továbbvihető egy következő táborra. 

Amennyiben külső körülmény, egészségügyi helyzet, központi rendelet miatt nem lesz módunk megtartani az elvonulást az eredeti időpontjában, úgy a befizetett összeg automatikusan érvényes lesz az új időpontban megtartandó elvonulásra. Ha az új időpont nem megfelelő, visszautaljuk a díjat. Minderről, ha szükségessé válik, emailben értesítjük a jelentkezőket. 

FONTOS!

Az eseményen való részvételt NEM ajánljuk skizofréniában szenvedőknek, epilepsziás betegeknek, bipoláris zavarokkal élőknek és mániás depresszióval küzdő embertársainknak, valamint kismamáknak! Köszönjük a megértést!

Kérdés esetén írjatok nyugodtan az info@karmapemadorje.com címre!

Jelentkezés
a május 17 - 19 -i elvonulásra
Szedsz rendszeresen valamilyen gyógyszert?

Köszönjük a jelentkezésed, pár percen belül emailben küldjük a további információkat!

bottom of page